Hungary Talent

Nagyon nagy sikert ért el az U9-es korosztály!

2018-04-03 17:39:21

Nagyon nagy sikert ért el az U9-es korosztály! Bár itthon nem számítanak az eredmények, de az AAA World Tournament tornán, Telcben mégis tíz csapattal küzdöttek a győzelemért!

Az idei már a harmadik év, amikor részt vett a tornán a Hungary Select csapata, akik most érték el az eddigi legjobb eredményt a kispályás tornán Telcben, hiszen a második helyen végeztek a magyar srácok!

A 2009-es korosztály a csoport meccsek során először az Enjoy Hockey csapatát múlta felül 5-4-re, majd az SHL Select csapatától szenvedett 7-3-as vereséget. Ezután szerencsére helyre állt a csapat és 6-3-ra múlta felül a Koprivnice együttesét. A következő meccsen aztán 15-1-re múlta felül a Hungary Select a HC Uherske Hradiste csapatát, a fináléba jutásról döntő mérkőzésen pedig egy végletekig kiélezett meccsen büntetőkkel nyertünk a Levice ellen 3-2-re.

A fináléban aztán a Crazy Hockey csapata bizonyult jobbnak, akik 10-4-re nyertek. Így is óriási sikert könyvelhet el a Hungary Select, nagyon nagyot harcoltak a fiúk!

A döntő legértékesebb játékosa ráadásul Marcus Mátyás lett!

Gratulálunk mindenkinek és köszönjük az élményeket!